SNACK AYDIN HEUSDEN

SNACK AYDIN HEUSDEN

Recentreview


4 stars out of 204 reviews

All reviews come from Takeaway.com customers who've ordered from Snack Aydin Heusden. Want to know more? Find out more.

28 Aug 2022 at 21:04 Het was juist maaltijd uur daarom is het binnen 40minuten geleverd is normaal. Maar eten is echt heeeeel lekker, ik eet meestal kip schotel en de look saus is heel lekker bij Snack Aydin. Onze vaste kebapzaak in Heusden.
12 Jun 2022 at 14:31 Te vroeg geleverd, mensen hebben koud eten moeten eten ... Eten niet slecht, maar ook niet bijzonder.
5 May 2022 at 18:56 -Het bezorging heeft meer dan een uur geduurd. En je kan hun ook niet volgen -eten was koud en slordig ingepakt.het heeft ook helaas niet gesmaakt -verkeerde saus
17 Mar 2022 at 15:15 Snel en heel lekker.
13 Feb 2022 at 21:18 Snel levering en eten waren nog lekker warm. Altijd lekker eten
29 Dec 2021 at 21:04 Levering duurt lang Maar voor de rest lekker zoals altijd
2 Dec 2021 at 21:20 Zo snel mogelijk geleverd en het eten was nog warm waardoor het nog meer smaakte. De bestelling was correct en juist afgeleverd. Top!
26 Nov 2021 at 19:08 Warm en lekker geleverd zoals altijd
14 Nov 2021 at 21:03 Leek net of m’n broodje opgewarmd was in de Micro,groenten allemaal plat en geen smaak.
3 Nov 2021 at 1:14 Snel, warm en lekker
24 Oct 2021 at 4:55 Er werd sneller geleverd dan voorzien. Eten daar is altijd super
23 Oct 2021 at 20:16 Altijd zeer goed geweest en vandaag kreeg ik de verkeerde bestelling! Ik had een grote mix kebab en ik kreeg een gewone kebab!